Αρχική   |   Υπηρεσίες   |   Εντοπισμός Φορτίου   |   Επικοινωνία   |   Διεθνείς Ώρες   |   Ισολογισμοί
Air TransportSea Transport

  Καλώς ήλθατε στη UNION Logistics

Η UnionLogistics ξεκινησε ως Εταιρεία εκτελωνισμών, με  εμπειρία περισσότερο από 25 έτη και εξουσιοδοτημένο προσωπικό 20 ατομων  σε όλους τους κύριους αερολιμένες & λιμάνια της Ελλάδας.
 
Τα τελευταία έτη έχουμε επεκταθεί στην καθιέρωση μιας επιχείρησης Διεθνών μεταφορών
"
UnionLogistics ", καθώς επίσης και υπηρεσίες φορτίων θάλασσας & εναέριας μεταφοράς, με κυρίως αποστολές από  Ασία και ειδικά από την Κίνα που είναι η μεγαλύτερη πηγή διεθνούς εμπορίου.
 
Η UnionLogistics επιδιώκει πάντα την καθιέρωση συνεργασίας με άλλες κινέζικες επιχειρήσεις μεταφορών που έχουν εμπειρία στις μεθόδους SEALCL-FCL και εναέριας μεταφοράς  με προορισμούς τους τελικούς λιμένες και τους αερολιμένες   της Ελλάδας, προκειμένου να επεκτείνει την ευελιξία και το δίκτυο της.
 
Η αντικειμενικότητα, ο επαγγελματισμός, η ακεραιότητα και ο προσδιορισμός είναι θεμελιώδεις ιδιότητες στην υπηρεσία μας για την αναζήτηση της διατήρησης και της απόλαυσης μιας μακροπρόθεσμης, αμοιβαίας ευεργετικής επιχειρησιακής σχέσης.
  
 Τα Γραφεία μας με σημερινό ανθρώπινο δυναμικό 30 ανθρώπων στο διεθνή αερολιμένα της Αθήνας, λιμένα  Πειραιά και λιμένα Θεσσαλονίκης είναι δεσμευμένοι να παρέχουν στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές τιμές και υπηρεσίες τις αγοράς, ακόμη και στις περιπτώσεις με περιορισμένους πόρους ευελιξίας
 
Τι προσφέρουμε
Διεθνές Δίκτυο
Αεροπορική Μεταφορά Διεθνές Δίκτυο
Θαλάσσια Μεταφορά
SEA -AIR Συνδιασμένη Μεταφορά
Αποθήκευση και Ασφαλιστική Κάλυψη
Εσωτερική Μεταφορά
Μεταφόρτωση
Union Logistics
Internet Support © 2020 emile ®